Kjøkken og matlaging

Ozonvann til Kjøkken & matlaging

settings
Bruksområde
Kjøkken & matlaging

Det som er så flott med å ha Ozonvann på kjøkkenet er at du kan bruke det bokstavelig talt overalt. Ozonvann desinfiserer samtidig som det aldri vil etterlate noen som helt reststoffer. Det vil si at du kan bruke ozonvann til å desinfisere kjøkkenbenken og så plassere mat som skal spises direkte på benken etterpå, som når du f.eks. skal lage boller, eller hvile frukt og grønnsaker etter de har blitt skylt. 

Hender kan desinfiseres på et øyeblikk og du behøver ikke å gni noe særlig. Det samme gjelder frukt og grønnsaker som vi anbefaler alle som har Ozonvann på kjøkkenet å skylle disse så snart du har kommet hjem fra handleturen.

Da vil du klare å fjerne bakteriene som har fulgt med under transporten og "nullstille" forråtningsprosessen, og øke holdbarheten betraktelig.

Det finnes ingen fasit på hvordan dette skal gjøres for best mulig resultat, men vi opplever at frukt, bær, og grønnsaker holder lengre enten i romtemperatur eller kjøleskap.

Den sure kjøkkenkluten er et eksempel som vi har vist mange av våre kunder tidligere. Her får man virkelig oppleve de fantastiske egenskapene til Ozonvann. Prøv det og opplev det selv! For hver gang du skyller og vrir om kjøkkenkluten under Ozonvann blir den helt desinfisert. 

De siste årene har kommet et økt fokus på det med bakterier i drikkeflasker og at disse sjeldent blir rengjort. Med Ozonvann trenger du bare fylle flasken med vann og helle ut, da blir flasken helt desinfisert. Du kan til og med fylle flasken og sette til side med Ozonvann, la den gjøre jobben sin, og etter 30 minutter har du helt desinfisert drikkevann.

Tåteflasker er veldig interessant for her går det mye tid og energi for å forsikre oss foreldre om at disse er helt rene. Vi koker og damper, har apparater som tar opp plass på kjøkkenbenken, men vet egentlig ikke hva som skjer med plasten i flasken når disse utsettes for høye temperaturer om igjen og om igjen. Med Ozonvann på kjøkkenkranen faller alt dette arbeidet, frustrasjon og usikkerhet bort. Skyll flaksene lett under Ozonvann og sett til tørk. Enklere blir det ikke. 

Kaffemaskiner kan være et område hvor bakterier får utviklet seg da det er vanskelig å komme til alle områder for å rengjøre. I tillegg finnes det et problem med kalk hvor rør og hull innen i maskinen tettes, og produsenter selger til og med egne avkalkingsprodukter for å ta hånd om dette.

Vi har opplevd at ved å fylle vannbeholderen med Ozonvann rett før kaffemaskinen skrus på, så holder maskinen seg helt ren og man slipper å tenke på avkalking. Ozonvann er nemlig effektivt for å løse opp kalk. Ikke kalk i store mengder som har bygget seg opp over lang tid, men små mengder slik at hvis man bruker Ozonvann ofte, får ikke kalken mulighet til å bygge seg opp