Det er på tide å kutte ut
giftige kjemikalier

Kjemikalier påvirker livene våres på mange forskjellige måter, på godt og vondt. Vi er glad i både mennesker og den vakre naturen rundt oss, og nå finnes det et bedre alternativ til kjemikalier for våre daglige behov.

Vi har over mange år bygget opp stor kunnskap og erfaring ved å jobbe tett med hotellbransjen i Norge. Her har de veldig høye krav til renhold og mange av bruksområdene er de samme som vi har i hjemmene våres. Bransjen har kuttet ut tusenvis av liter med giftige kjemikalier og nå er det din tur.
Bytt til ozonvann

Vi bringer ozonvann til Norge

Etter å ha levert enorme resultater verden rundt er ozonvann endelig tilgjenglig i Norge også.

Vi alle fortjener en bedre løsning som:
Reduserer plast avfall
Fjerner giftige kjemikalier
Er enkel i bruk
Bytt til Ozonvann
En pioner innen renholdsbransjen

Ozonvann har tatt industrien med storm

"Det er et mindre miljø-grep man kan ta, som får gigantiske resultater i det store og det hele... Som et av verdens rikeste land er ozonvann absolutt noe vi i Norge burde bytte til."   - Evert Isaksen, grunnlegger

Hva er visjonen?

Teknologien som kreves for at vi som mennesker skal ha mindre påvirkning på naturen eksisterer i mange tilfeller allerede. Vi mener at disse ikke er godt nok utnyttet og implementert. Når vi har en løsning på et problem, mener vi at denne burde utnyttes for fullt og ikke tviholde på utdaterte løsninger.

Naturlig

Ozonvann blir dannet av vann og oksygen. Når Ozonvann er ferdig med jobben sitter vi igjen med vann og oksygen.

Trygt

Dersom du hadde tatt en slurk av et tradisjonelt desinfiseringsmiddel måtte du tatt en tur til legevakten.

Miljø

Vaskemidler og embalasje må produseres, fraktes og kastes. Om igjen og om igjen. Dette er det nå slutt på.

Møt
Teamet
Grunlegger
Jan Evert Isaksen

Evert er pioner med innføring av ozonvann til renhold og desinfisering i bedriftsmarkedet. Han har gjennom mange år opparbeidet unik kunnskap om teknologien og bruksområder for Ozonvann.

Som mentor og kunnskapsbank for Izone Solutions AS er han med på å kvalitetsikre informasjonsom formidles til våre kunder. Fremtidige kunder og brukere av ozonvann får gjennom Evert unik tilgang på kunnskap om ozonvann i praktisk bruk.

daglig leder
Phillip Isaksen

Med bakgrunn fra nettsalg og utdannelse innen innovasjon og forretningsutvikling, er Philip prosjektlederen for Desivann.no og introduksjonen til privatmarkedet.

Han har vært involvert og engasjert med ozonvann siden begynnelsen og er nå klar til å fortsette sin rolle som pådriver i bedriften.

Inspirert av innovative løsninger for et bedre miljø.

check
Fjerner uønskede bakterier
check
Enklere renhold
check
Reduser plastavfall